MARTIN SCORSESE VE LEONARDO DICAPRIO BİR KEZ DAHA AYNI FİLMDE

MARTIN SCORSESE VE LEONARDO DICAPRIO BİR KEZ DAHA AYNI FİLMDE


Killers of the Flower Moon


Sinema dünyasının ayrılmaz ikililerinden olan Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’nin yolları bir kez daha kesişiyor.

screen-shot-2017-07-14-at-2-21-41-pm

The Departed, The Aviator, Gangs of New York, Shutter Island ve Wolf of Wall Street filmlerinden sonra tekrar aynı sette bulunacak Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’nin 6. kez bir araya geleceği projenin ismi Killers of the Flower Moon. David Grann’ın aynı isimli romanından sinemaya uyarlanacak film, 1920’lerde Oklahoma’da işlenen cinayetleri araştıran ve o günlerde yeni kurulan FBI ajanlarının hikayesini anlatılacak.

Forest Gump’ın senaryosunu yazan, Denis Villeneuve’ün yönetmenliğini yaptığı Dune’un ve bu yılın merakla beklenen yapımlarından A Star Is Born’un da senaryo ekibinde bulunan Eric Roth tarafından beyaz perdeye uyarlanacak film için “Hikayeyi okuduğum zaman sahneleri hemen gözümün önünde görmeye başladım” açıklamasını yapan usta yönetmen Scorsese, Gangs of New York’tan sonra tekrar bizleri 100 yıl geriye götürmeye hazırlanıyor.

Şu anda Quentin Tarantino’nun all-star kadrolu filmi Once Upon a Time in Hollywood’un çekimleriyle meşgul olan DiCaprio ve Netflix’in merakla beklene The Irishman’i yöneten Scorsese’nin bu projelerinden sonra bir araya gelmesi bekleniyor.