MATT HELDERS’IN SOLO PROJESİ JOHN CARPENTER GİBİ OLACAK

MATT HELDERS’IN SOLO PROJESİ JOHN CARPENTER GİBİ OLACAK


Ama daha bekleyeceğiz


Bu ayın başında kendi kendine kayıtlar yaptığını ve muhtemel bir solo albüm için materyal biriktirdiğini açıklayan Arctic Monkeys davulcusu Matt Helders, üstünde çalıştığı şarkıların içeriğiyle ilgili detaylar paylaştı.

rexfeatures_9887955y-1920x1219

 

“Biriktirdiğim çok şey var ve ürettikçe devamının gelmesini seviyorum, ama bu yakın zamanda karşınıza çıkacak bir şey olmayacak. Biraz üstünde çalışıp bütün detaylarıyla düşünmek istiyorum.” açıklamasıyla solo şarkıları için biraz daha bekleyeceğimizin sinyallerini veren Matt Helders, KEXP’ye verdiği bir röportajda “Evimde küçük bir stüdyom var ve fırsatım oldukça orada saatler geçirmek çok hoşuma gidiyor. Eski drum machine’ler ve synthesizerlarla bir şeyler kaydetmeye bayılıyorum. Genelde John Carpentervari işler ortaya çıkıyor ve bu tarz şeyler kaydetmek hoşuma gidiyor.” açıklaması yaptı.

Röportajın devamında “Bu kaydettiklerimi hiçbir zaman yayınlamayabilirim bile, bunlar sadece eğlence için yaptığım şeyler. Belki bir film ya da dizi soundtrack’i olabilir, bilmiyorum. Tekliflere açığım (gülüşmeler)” diyerek kendisinden solo albüm bekleyen isimleri biraz hayal kırıklığına uğratmış gözüküyor.

En azından bir süre daha duyamayacağımıza emin olduğumuz albüm içn beklemeye devam edeceğiz.