MID90’S’İN TRENT REZNOR VE ATTICUS ROSS İMZALI SOUNDTRACK’İ YAYINDA

MID90’S’İN TRENT REZNOR VE ATTICUS ROSS İMZALI SOUNDTRACK’İ YAYINDA


Filmin hakkını verecek soundtrack


Hakkında çıkan her gelişmeyle daha da meraklandığımız Mid90’s’in The Social Network’le Oscar kazanan soundtrack’te bir dünya markası Nine Inch Nails ikilisi Trent Reznor ve Atticus Ross imzalı soundtrack’i yayınlandı.

mid90s-Jonah-Hill

Jonah Hill, geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanıyla merakımızı iyice arttıran Mid90’s ile ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği filmde Hill, isminden de anlaşılacağı gibi 90’ların ortasında geçen bir gençlik dramasına el atıyor. Filminin ilham kaynaklarının Larry Clark‘ın 1995 yapımı filmi Kids ve Shane Meadows‘un 2006 tarihli filmi This Is England olduğunu söyleyen Hill, bu ilk yönetmenlik denemesinde 13 yaşındaki Stevie’nin, problemli aile hayatı ve yeni tanıştığı kaykaycı çocuklarla ilişkisini bizlere sunacak.

Başrolünde The Killing of a Sacred Deer‘dan hatırlayacağımız Sunny Suljic’in yanı sıra Katherine Waterstone ve Lucas Hedges’ın yer aldığı film 19 Ekim’de vizyona girecek. Merakla beklediğimiz filmin soundtrack albümünü aşağıdan dinleyebilirsiniz.