NETFLIX NARNIA GÜNLÜKLERİ’Nİ KANATLARI ALTINA ALDI

NETFLIX NARNIA GÜNLÜKLERİ’Nİ KANATLARI ALTINA ALDI


Yeni filmler ve diziler yolda


C.S. Lewis‘in kaleminden çıkan The Chronicles of Narnia, Netflix iş birliği ile yeni bir film ve dizi serisi ile karşımıza çıkacak.

the-chronicles-of-narnia-prince-caspian-50750a8b56b87

Daha önce Narnia evreninden The Lion, The Witch and the Wardrobe, Prince Caspian ve The Voyage of the Dawn Treader filmlerini izleyip, serinin 4. filmi olan The Silver Chair’i ise bir türlü beyaz perdede görememiştik. Serinin beklenen ilgiye bir türlü ulaşamaması, son filmin hayata geçememesinin önündeki en büyük engel olarak belirtilmişti.

Bu zamana kadar herkesin ümidini kestiği ve artık pazar günleri Kanal D’nin öğlen kuşağında karşılaştığımız yapıma Netflix kancasını taktı. Netflix’in içerik müdürü Ted Sarandos’un konu ile ilgili olarak C.S. Lewis’in biricik Narnia Günlükleri hikayeleri, dünya çapında birden fazla jenerasyonu etkisi altına aldı. Aileler, Aslan gibi karakterlere ve bütün bir Narnia dünyasına bayıldı. Biz de gelecek yıllarda onların yeni evi olmaktan dolayı heyecanlıyız.” sözleriyle paylaştığı haberle bu büyük evreni emin ellere teslim etmiş olduk.

Bu gelişmenin paylaşıldığı Facebook gönderisinde yer alan bir diğer bilgide ise, Narnia Günlükleri’nin 7 kitabının yayın haklarının tamamını almayı başaran ilk şirketin Netflix olduğunu paylaşılıyor. Bu gelişme de hem dizi hem de film projeleri ile yakın zamanda bol bol Narnia haberi duyacağımızın işareti olabilir.