NETFLIX’İN THE WITCHER UYARLAMASINDAN HENRY CAVILL’Lİ İLK VİDEO

NETFLIX’İN THE WITCHER UYARLAMASINDAN HENRY CAVILL’Lİ İLK VİDEO


Bir Geralt anca bu kadar Geralt olamazdı


Netflix’in oyun dünyasının en sevilen ve başarılı serilerinden The Witcher’ı televizyona uyarlama çalışmalarında belli olan oyuncu kadrosunu daha önce paylaşmıştık.

Bugün ise Netflix’in Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla dizinin başrolü olacak Geralt of Rivia karakterine hayat verecek Henry Cavill’i ilk kez, kostümü ve saçları hazır bir şekilde görüyoruz.

Ama görmez olaydık.

Rol için ismi geçen birçok aday arasından seçildiği andan itibaren oyunun ve kitabın sıkı takipçileri tarafından tepki toplayan Cavill, ilk video ile sınıfta kalmış gözüküyor. İçten içe Geralt’tan çok, Halloween’e özel bir Volkan Konak cosplay’i olarak paylaşıldığını düşündüğümüz video, şimdiden aldığı ve alacağı tepkilerden sonra dizi için gerekli müdahalelerin yapılması için bir adım olabilir.

The Defenders ve Daredevil’ın senaristi Lauren Schmidt Hissrich tarafından ekrana taşınacak dizinin başlıca rollerinde Freya Allan, Anya Chalotra, Jodhi May, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read ve Millie Brady gibi isimler yer alacak. Oyuncu seçimleri belli olduktan kısa bir süre sonra paylaşılan video, dizinin çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini ve çok vakit kaybetmeden 2019’un erken aylarında The Witcher’a kavuşacağımızın işareti.