SALON YENİ İSİMLERİYLE KOMBİNE ALDIRMAYA HAZIR

SALON YENİ İSİMLERİYLE KOMBİNE ALDIRMAYA HAZIR


Biletler 9 Ekim'de satışta


Ev rahatlığında konser izleme imkanı yakaladığımız nadir yerlerden olan Salon, programına yeni eklediği isimleri açıkladı.

unnamed

Altın GünWarhaus, Rhye, Mashrou’ Leila, La Luz ve Kadhja Bonet gibi isimler için biletlerimizi ilk günden aldığımız Salon, programına dahil ettiği yerli ve yabancı isimlerle karşımızda. Programa yeni eklenen isimlere kısaca bir göz atalım.

wooden-shjips-phil-sharp-1

Erik “Ripley” Johnson’a Dusty Jermier ve Omar Ahsanuddin’in eşlik ettiği, psychedelic bir rüya takımı olarak müzikseverlerin kalbinde taht kuran Wooden Shjips, 16 Mart 2019’da Salon’da. Listenin bir diğer dikkat çeken ismi ise Belçikalı DIY prodüktörü Justin Bourgeus’un R&B projesi Tsar B.

180429tsar-btsar-b1240x635

Sezon boyunca ayrıca İstanbul caz sahnesinin umut vaat eden trompetçisi Barış Demirel, İstanbul-Berlin arasında yaşayan elektronik müzik bestecisi, prodüktör, ses tasarımcısı ve geçtiğimiz günlerde ikinci albümü Beautiful Swamp‘ı yayınlayan Başak Günak’ın projesi Ah! Kosmos, İstanbullu prodüktör, şarkıcı, şarkı sözü yazarı Barlas Tan Özemek, 2018 bitmeden Salon sahnesinde izleyeceğimizi isimler.

Bitti mi? Bitmeez…

Geçtiğimiz yaz yayınladığı ilk albümünden yerli sahnenin en merak ettiğimiz ismi olan Brek, ilk solo albümü Gölgelerinde’yi Aralık 2017’de dinleyici ile paylaşan ve bir kez daha Salon’u ziyaret edecek olan besteci ve söz yazarı Tuğçe Şenoğul, hip-hop sahnemizin yetenekli ismi Burkay Yalnız’ın projesi Ağaçkakan, İstanbullu müzisyen ve prodüktör Tolga Böyük’ün bir hayal aleminin hikayelerini besteleyen kurmaca bir karaktere büründüğü elektro-akustik üçlü Islandman ve Türkiye’nin underground sahnesine iz bırakan rap müzisyeni Şehinşah Salon’da olacak.

Biletler 9 Ekim Salı, yani yarın satışa çıkacak.