STARK AİLESİNİN BÜYÜK ABİSİ YENİ JAMES BOND OLMA YOLUNDA

STARK AİLESİNİN BÜYÜK ABİSİ YENİ JAMES BOND OLMA YOLUNDA


Richard Madden, filmin yapımcılarının gözdesi


Danny Boyle’un projeyi bırakmasının ardından Cary Fukunaga’nın görevi devraldığı 25. James Bond filminin çekimleri kaldığı yerden devam ediyor. Daniel Craig’i de aynı zamanda son kez Bond olarak izleyeceğimiz filmden sonra görevi üstlenecek isimler için ilk defa filmin yapımcılarından bir isim ortaya atıldı.

16106811-high_res-bodyguard-cb8fdb5

Son yılların en popüler yapımlarından biri olan Game of Trones dizisinde Stark hanedanının büyük abisi rolünde izlediğimiz Richard Madden’ın, filmin yapımcısı Barbara Broccoli’nin kafasındaki Bond rolüne en uygun isim olduğu açıklandı. Bir süredir gündemde olan  Idris Elba’dan sonra ismi bu rol için geçen en kuvvetli aday olan, hatta film ekibi tarafından halkla paylaşılan ilk resmi isim olan Madden hakkında yapım şirketi,  “Listedeki tek isim değil ama Barbara yakında rolü kendisine teklif edilecek.” açıklaması yapıldı.

Şu sıralar Keeley Hawes ile bu yılın en başarılı yapımlarından olan The Bodyguard isimli dizinin başrolünü paylaşan Richard Madden, şimdilik James Bond rolüne en yakın aday olarak gözüküyor.