STEVEN SPIELBERG’ÜN WEST SIDE STORY’SİNDE BAŞROL BELLİ OLDU

STEVEN SPIELBERG’ÜN WEST SIDE STORY’SİNDE BAŞROL BELLİ OLDU


Ansel Elgort Tony olarak karşımızda


Steven Spielberg’ün rotasını müzikal dünyasının efsanesi West Side Story’ye çevirdiği son projesinin kadrosu şekillenmeye başladı.

west-side-story-1200-1200-675-675-crop-000000

Son filmi The Post ile yine Oscar Ödülleri’nde adından söz ettiğimiz usta yönetmen, Stephen Sondeim ve Leonard Bernstein imzalı Hollywood ve Broadway’in kült yapımlarından West Side Story’yi tekrar sinemaya uyarlayacağı projesinde başrolü Ansel Elgort’a teslim etti.

Edgar Wright’ın 2017’de vizyona giren filmi Baby Driver‘daki performansıyla göz dolduran ve son dönemlerin yükselişteki aktörlerinden olan Elgort, Jets’lerin lideriyken Maria’ya aşık olup bu unvandan vazgeçen Tony olarak karşımıza çıkacak. New York sokaklarında bir çete ve aşk hikayesini anlatan West Side Story’de diğer roller için seçmeler hala devam ediyor. Ama başrol oyuncusunun belli olması, bize bu sürecin sonuna gelindiğine dair bir işaret de veriyor.

Eğer projeyi hayata geçirmeyi başarırsa yönetmenlik kariyerinde ilk defa bir müzikale hayat verecek Steven Spielberg’ün 2020’ye kadar tamamen dolu olan takviminden nasıl vakit bulacağını epey merak ediyoruz.