THOM YORKE AZ DAHA FIGHT CLUB’IN MÜZİKLERİNİ YAPIYORMUŞ

THOM YORKE AZ DAHA FIGHT CLUB’IN MÜZİKLERİNİ YAPIYORMUŞ


Ah o filmde sen de olsaydın!


Bu sabah bizlere Suspiria için kaydettiği soundtrack albümünden Has Ended isimli ikinci şarkısını paylaşan Thom Yorke, meğer Fight Club’ın müziklerini yapmanın eşiğinden dönmüş.

Verdiği bir röportajda bu sırrı paylaşan Thom Yorke, kendisine bu teklifin rock müzik tarihinin ve Radiohead’in en iyi albümlerinden biri olan OK Computer’ın kayıtlarının bitmesinden hemen sonra geldiğini açıkladı. O sürede albümün kayıt sürecinin kendisi için çok zorlu bir şekilde geçtiğini belirten Yorke, böyle büyük bir projeye zıplamak için yeterli gücü kendinde bulamadığını da ekledi.

Senaryonun kendisine geldiğini, hatta Brad Pitt ve Edward Norton‘ın kendisini arayıp “Bunu senin yapmanı istiyoruz.” diye sıkıştırdığını da açıklayan Thom Yorke, projeye dahil olmayı çok istediğini ama bunu geri çevirmek zorunda kaldığı için çok üzüldüğünü paylaştı.

Röportajda, filmi her gördüğünde içinin cız ettiğinden de bahseden Thom Yorke, çetesi Radiohead ile birlikte Chuck Palahniuk’un bir sonraki sinema uyarlaması olan Choke’un soundtrack’i için Reckoner parçasını filme vermişti.