YENİ BLACK MIRROR SEZONU YÜKSEK İHTİMALLE ARALIK’TA YAYINDA

YENİ BLACK MIRROR SEZONU YÜKSEK İHTİMALLE ARALIK’TA YAYINDA


Gün saymaya başlayabiliriz


Dört ay önce çekimlerinin başladığını basına sızan bir fotoğrafla öğrendiğimiz Black Mirror’ın beşinci sezonu, dedikodulara bakılırsa Aralık ayında başlayacak.

dims

Her sezonuyla gerçek ve kurgu arasındaki çizgiyi gittikçe bulanıklaştıran Black Mirror cephesinden gelen tek haber, dizinin başlangıç tarihi değil. Bloomberg imzalı habere göre, Aralık ayı içerisinde yayınlanacak dizinin bir önceki sezon olduğu gibi yılın son bir-iki gününden birinde, bütün bölümleriyle birlikte Netflix’te belirmesi yüksek ihtimal gözüküyor.

Diziyle ilgili konuşulan bir diğer gelişme ise, yeni sezonda yer alacak bölümlerden birinin interaktif bir formatta seyirciyle buluşacağı yönünde. Karakterin hikaye içindeki macerasına yön verebileceğimiz tercihlerin bizlere bırakılacağı bir senaryo ile karşılaşma ihtimalimizin büyük olmasındaki en büyük etken, dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın oyun dünyasını yakından takip ediyor olması ve son yıllarda popüler olan “choose your own adventure” tarzı oyunların sayılarının giderek artması.

Şimdilik kesinleşmese de bu gelişmeler bile Black Mirror gibi bir dizi için son derece heyecan verici. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili daha fazla detay duymayı merakla bekliyoruz.