YENİ BLACK MIRROR SEZONUNUN ESKİ BÖLÜMLERLE BAĞLANTISI OLABİLİR

YENİ BLACK MIRROR SEZONUNUN ESKİ BÖLÜMLERLE BAĞLANTISI OLABİLİR


Yeni sezondan heyecan veren gelişmeler


Dört ay önce çekimlerinin başladığını basına sızan bir fotoğrafla öğrendiğimiz Black Mirror’ın beşinci sezonu, dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın yaptığı bir açıklamayla eski sezonlarda yer alan bölümlerle bağlantılı olabilir.

GettyImages-968730428-1920x1219

Kesinleşmese de bir önceki sezonda olduğu gibi Aralık ayının sonunda yayınlanma ihtimali büyük olan Black Mirror hakkında ilginç bir gelişme ortaya çıktı. Dizinin yeni sezonu başlamadan önce yarın yayımlanacak Inside Black Mirror isimli kitapta yer alan bir kısım dizinin yeni sezonunda yer alacak bazı bölümlerin eski sezonlarda yer alan bölümlerin devamı olabileceğini işaret ediyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Charlie Brooker, eski bölümlerin hikayelerini bir şekilde devam ettirmenin üzerine tartıştıklarını paylaştı. Bu örnek olarak da 2013’te yayınlanan White Bear isimli bölümün devamı niteliğindeki olacak Return to White Bear isimli bir bölüm üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Mackenzie Davis ve Gugu Mbatha-Raw’un başrolleri paylaştığı dizinini sevilen bölümlerinden olan San Junipero’yu iki oyuncunun da yer almadığı bir bölümle devam ettirebileceklerini söyleyen Brooker Bu karakterleri yeniden kullanmayı tercih etmezdim çünkü onlar hikayenin bu şekilde bitmesinden çok memnunlar. Ama bu aynı dünyayı yeniden ziyaret edemeyeceğimiz anlamına gelmez.” açıklamasıyla ileriki sezonlar için heyecan verici gelişmelerin de önünü açmış oldu.