BREAKING BAD EFSANESİ BU SEFER BEYAZ PERDEYE GELİYOR

BREAKING BAD EFSANESİ BU SEFER BEYAZ PERDEYE GELİYOR


Efsane geri dönüyor


Sadece yayınladığı döneme değil bütün televizyon tarihine damgasını vuran ve tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Breaking Bad, beyaz perdeye uyarlanıyor.

130807-breaking-bad-tease_klmzyw

Dizinin bitişiyle büyük boşluğa düşen Breaking Bad hayranları, uzun uğraşlar ve baskılar sonucunda dizide izlediğimiz olaylardan daha eski bir zaman dilimini anlatan Better Call Saul isimli bir spin-off dizisinin doğmasına ön ayak olmuştu. Bitişinin üstünden beş yıl geçmesine rağmen hala popülerliğini koruyan dizi, iki saatlik bir sinema filmiyle bu sefer beyaz perdeye geliyor.

Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan’ın paylaştığı bu sürpriz gelişme, diziyi döndüre döndüre izleyen Breaking Bad takipçilerini epey mutlu etmiş gibi gözüküyor. Her ne kadar bünyedeki Breaking Bad açlığını giderip gidermeyeceği merak konusu olsa da filmle ilgili başka paylaşılan bir gelişme yok.

Vince Gilligan’ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenmesi beklenen projenin Greenbriar ismiyle beyaz perdeye gelmesi konuşulan dedikodular arasında. Walter White ve Jesse gibi karakterlerin yeri kolay dolmaz ama Breaking Bad evrenine ait yeni bir şeyler izleme ihtimali bile şimdilik bizi heyecanlandırdı.