BREAKING BAD’İN SİNEMA FİLMİ JESSE PINKMAN’IN HİKAYESİNİ ANLATACAK

BREAKING BAD’İN SİNEMA FİLMİ JESSE PINKMAN’IN HİKAYESİNİ ANLATACAK


Yeah bitch!


Dün internette dolaşmaya başlayan ve dizinin yapımcısı Vince Gilligan’ın doğrulamasıyla kesinlik kazanan Breaking Bad’in bir sinema filmiyle karşımıza geleceği haberi, televizyon ve sinema dünyasında büyük heyecana sebep olmuştu.

130807-breaking-bad-tease_klmzyw

Hakkında hemen dedikodular ve çılgın fikirler ortaya atılan projeyle ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Filmin hikayesi belli oldu. Greenbriar isimle hayata geçeceği konuşulan proje, Aaron Paul’un canlandırdığı Jesse Pinkman karakterinin hikayesini anlatacak ve Pinkman’a tekrar Aaron Paul hayat verecek. Pinkman’ın Walter White ile tanışmadan önceki hayatını anlatacak film, başını sürekli belaya sokan karakterimizin hayatının nasıl bu hala geldiğine ve yolunun White ile kesiştiği ana kadar olan dönemi bizlerle buluşturacak.

Ne güzel bir haber değil mi?

Daha bu kutlu haberin etkisini üstünden atamadan Bryan Cranston’ın da “Eğer filmde bana da yer vermek isterlese seve seve kabul ederim.” açıklamasıyla deliye dönen Breaking Bad hayranlarını zor günler bekliyor. Çünkü filmin vizyona girmesi için biraz daha beklemek zorundalar. Prodüksiyon aşaması yeni başlayan filmi 2019’un sonu belki de 2020’nin ilk günlerinde beyaz perdede görmemiz çok yüksek ihtimal.,