DAMIEN CHAZELLE VE NETFLIX YENİ BİR MÜZİKAL İÇİN BİR ARADA

DAMIEN CHAZELLE VE NETFLIX YENİ BİR MÜZİKAL İÇİN BİR ARADA


The Eddy


First Man ile yılın merak edilen yapımlarından birine imza atan Damien Chazelle, La La Land’den sonra tekrar müzikal sularına geri dönüyor. Hem de bu sefer dizi formatında ve Netflix’le beraber.

006-chazelle

Ryan Gosling ve Emma Stone ile klişe bir aşk hikayesini Oscar’lık bir anlatımla beyaz perdeye taşıyan genç yönetmen, The Eddy isimli yeni projesi için Netflix’le el sıkışmış gözüküyor. Damien Chazelle’nin iki bölümünü yöneteceği ve aynı zamanda yapımcı olarak görev alacağı The Eddy’de yönetmene Six Feet Under ve The Newsroom dizilerinde çalışan Alan Poul’da dizinin yapımcı koltuğunda yer alacak. The Eddy’nin senaryosunu Harry Potter and the Cursed Child oyunuyla dikkatleri çeken Jack Thorne kaleme alırken, müzikleri ise Alanis Morissette’nin Jagged Little Pill albümünün prodüktörü olarak bilinen şarkı sözü yazarı Glen Ballard’a emanet olacak.

Paris’in merkezinde yer alan bir caz kulübüne odaklanacak The Eddy, sahibinden kulüpte çalan müzisyenlere, onların etrafında gelişen olaylarla şehirde yaşadıkları maceralarını anlatacak. Daha önce sinemayla müziğin iç içe geçtiği projelere imza atan Damien Chazelle için oldukça uygun bir projeymiş gibi görünen The Eddy’nin çekimleri 2019’un yılın ilk yarısında Paris’te başlayacak.