KEANU REEVES TOY STORY 4’ÜN SESLENDİRME KADROSUNDA

KEANU REEVES TOY STORY 4’ÜN SESLENDİRME KADROSUNDA


John Wick vs. Buzz Lightyear


Animasyon dünyasının en sevilen serilerinden Toy Story efsanesinin son filmi Toy Story 4’ün çok da bir şey anlatmayan ilk fragmanını on gün önce izlemiştik.

keanubuzz-920x584

Seride Sheriff Woody karakterini seslendiren Tom Hanks, filmin sonunun kendisini salya sümük ağlattığını açıklayarak bizleri önceden yaşayabileceklerimize hazırlamıştı. Yavaş yavaş hakkında daha çok detay öğrenmeye başladığımız filmde Buzz Lightyear karakterine sesiyle hayat veren usta aktör Tim Allen, son yıllarda John Wick rolüyle büyük beğeni kazanan Keanu Reeves’in de filmde karşımıza çıkacak yeni bir karakteri seslendirdiğini açıkladı.

Bu karakterin daha önce yayınlanan fragmanda da gördüğümüz Forky karakterinin haricinde yeni bir karakter olacağını açıklayan Allen, Keanu Reeves’in seslendirdiği bu oyuncağın Buzz Lightyear gibi aksiyon yönünün ağır olduğunu da sözlerine ekledi. Seslendirme kadrosunda Annie Potts, Patricia Arquette, Joan Cusack ve Kristen Schaal gibi isimlerin yer aldığı Toy Story 4, 21 Haziran 2019’da vizyona girecek.