WILLY WONKA ROLÜNÜN YENİ SAHİBİ İÇİN GÜÇLÜ ADAYLAR

WILLY WONKA ROLÜNÜN YENİ SAHİBİ İÇİN GÜÇLÜ ADAYLAR


Ryan Gosling, Donald Glover ve Ezra Miller


Roald Dahl’ın 1964 tarihli klasik kitabı Charlie’nin Çikolata Fabrikası’nın yeniden çevrimiyle ilgili çalışmalar devam ediyor. İlk olarak Donald Glover aka Childish Gambino’nun ismini duyduğumuz Willy Wonka rolü için yeni isimler ortaya atıldı.

descarga_3

İlk olarak 1971 yapımı Gene Wilder’lı Willy Wonka & the Chocalate Factory’le sinemaya gelen film, 2005 yılında Johnny Depp’in rol aldığı ve Tim Burton’ın yönettiği modern bir versiyonu ile seyirciyle buluşmuştu. Warner Bros.‘un yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığı proje, bugüne kadar izlediğimiz filmlerin aksine Willy Wonka karakterinin hikayesini anlatacak.

Filmin yapımcılığını üstlenen David Heyman, şu sıralar hikayeyi beyaz perdeye uyarlamanın bir yolunu aradıklarını paylaşıp, filmin Willy Wonka’nın kendisini çikolata fabrikasına kapatmadan önce nasıl bir hayatı olduğunu ve olayların nasıl oraya geldiğini açıklayacağını paylaştı. Bu yeni film için şimdi de Donald Glover’ın yanı sıra Ryan Gosling ve Ezra Miller gibi isimler ortaya atıldı. Her birini farklı rollerde ve karakterlerde izlediğimiz üç isimden bizim role en yakıştırdığımız ise Ezra Miller oldu.

Paddington serisinin arkasındaki başarılı isim Paul King‘in yönetmen koltuğunda oturacağı projeyi bir süre daha beyaz perdede göremeyeceğiz. Ama ortada dönen isimler epey büyük. Her biri yoğun bir programa sahip olan isimlerden ipi göğüslemeyi başaran bu üç isimden biri mi olacak yoksa bambaşka bir isim mi zamanla göreceğiz.