YENİ LUTHER SEZONUNDAN BİR FRAGMAN DAHA

YENİ LUTHER SEZONUNDAN BİR FRAGMAN DAHA



Idris Elba‘nın dört sezon boyunca girmediği yol, bulaşmadığı aksiyon kalmayan dizisi Luther’in beşinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.

Sadece iki bölümden oluşan dördüncü sezonuyla 2015 Aralık’ta ekranlara gelen ve o zamandan bu yana hayranlarını bekletmekte kararlı olan Luther, geçtiğimiz yaz paylaşılan yeni sezon fragmanıyla diziyi heyecanla bekleyenlerin yüreklerine su serpmişti. Havada biten son sezonunun ardından dizinin yaratıcısı Neil Cross’un, “Daha Elba ile işimiz bitmedi.” açıklamasını yaparak bizleri heyecanlandırdığı beşinci sezon, 2019’un ilk günlerinde BBC One’da yayınlanacak.

Paylaşılan yeni fragmana gelecek olursak yüksek tempoda seyreden yeni fragman bizleri bu sefer yamyam’vari bir düşmanla karşı karşıya getirecek gibi gözüküyor. Komiser Luther’in “It’s time to play dirty…” diyerek olaya bodoslama dalacağını tahmin ettiğimiz fragmanın son saniyesinde ise bizleri eski dostumuz Alice Morgan karşılıyor. 4. sezonun sonunda öldüğünü öğrendiğimiz ama hiç de inandırıcı gelmeyen bu gelişme de böylece açığa çıkmış oldu. 

Dizinin beşinci sezonundan paylaşılan son fragman hemen aşağıda.