COLIN FARRELL GUY RITCHIE’NİN YENİ FİLMİNE DAHİL OLDU

COLIN FARRELL GUY RITCHIE’NİN YENİ FİLMİNE DAHİL OLDU


Toff Guys'ta taraflar belli oluyor


Ritchie’nin Lock, Stock… ve Snatch usulü Brit gangster köklerine dönmeye niyetlendiği yeni filmi Toff Guys’ın kadrosuna bir isim dala katıldı; Colin Farrell.

In Bruges

Bir yandan live-action Aladdin filmiyle uğraşan Ritchie, bir yandan da kadrosunda Matthew McConaughey ve Crazy Rich Asians’la çıkış yakalayan Henry Golding’i barındıran Toff Guys’a bizce cuk oturan bir isim olan Colin Farrell’i yeni filmine dahil etti. Farrell’in dahil olmasıyla, filmde yer alacağı açıklanan Kate Beckinsale ise proje başlamadan kadrodan ayrıldı.

Dev bir İngiliz uyuşturucu baronunun, “şirketini” Oklahoma’lı milyarder bir hanedana satma girişimini anlatacak filmin senaryosunu Ritchie’yle birlikte Marn Davies ve Ivan Atkinson yazıyor. Henüz yapımda kimin kimi canlandıracağı açıklanmadı ancak McConaughey’i, yüksek ihtimalle Oklahoma’lı milyarder bir hanedanın başındaki kişi olarak, Farrell’i de tam karşısında yer alacak karakter olarak izleyeceğiz.

Uzun zamandır özlediğimiz komedi suç filmlerinin güzel bir örneği olacağını umduğumuz Toff Guys’ın vizyon tarihi henüz belli değil.