JAKE GYLLENHAAL YENİ SPIDER-MAN FİLMİNDE İYİ ADAM OLACAK

JAKE GYLLENHAAL YENİ SPIDER-MAN FİLMİNDE İYİ ADAM OLACAK


Spider-Man: Far From Home


En son 2-3 ay önce düşük kalite de olsa set görüntülerini gördüğümüz Spider-Man: Far From Home ile ilgili bizlere ilginç gelen bir detay paylaşıldı.

DdurThmVAAE3bBX

Jake Gyllenhaal’un uzun süre Mysterio’yu canlandırdığını kabul etmemsiyle “Yoksa değil mi?” düşünceleri kafamızda dolaşmaya başlamıştı. Daha sonra ortaya çıkan fotoğraflar ise bu iddiaları gerçeğe çevirerek rahat bir almamızı sağlamıştı. Vizyon tarihi olarak 5 Temmuz’u seçen filmin hikayesiyle ilgili merak uyandıran bir gelişme yaşandı.

Çizgi roman serisinde ve çizgi filmlerden hatırladığımız üzere Spider-Man’ın düşmanı pozisyonunda yer alan Mysterio, bu filmde Spider-Man ile birlikte çalışıp dünyayı kötülükten kurtarmaya çalışacak. Peter Parker ve okul arkadaşlarının yaptığı küçük Avrupa tatilinde ortaya çıkan Elementals isimli yaratıkların dünyaya musallat olmasını ve onlara karşı verilecek savaşı anlatacak filmde, Marvel evreninden dostlarımız da yer alacak.

Bu yaratıklar hakkında en geniş bilgiye sahip olan Mysterio’nun Albay Nick Fury tarafından görevlendirilmesiyle birlikte çalışacak ikili, Elematals’ları geldiği yere postalayacak. Bugüne kadar ikiliyi hep karşı karşıya gören serinin hayranları, resmi ağızlardan paylaşılan bu habere yüzde yüz inanmış gözükmüyor. Filmin hikayesinin bir noktasında Mysterio’nun karanlık tarafa geçip Peter Parker ile karşı karşıya geleceğine inananların sayısı da hiç de az değil. Bunun için bekleyip göreceğiz.

Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Jon Favreau ve Michael Keaton gibi isimlerle geniş bir kadroya sahip filmden gelecek ilk fragmanı ve yeni karakterleri görmeyi heyecanla bekliyoruz.