JEAN-MARC VALLÉE VE HBO YENİ BİR DİZİ İÇİN BİR ARADA

JEAN-MARC VALLÉE VE HBO YENİ BİR DİZİ İÇİN BİR ARADA


Gorilla And The Bird


Son yıllarda Big Little Lies, Sharp Objects, Demolition, Café de Flore ve Dallas Buyers Club gibi kalite üstüne kalite işler ortaya çıkaran yönetmen Jean-Marc Vallée, yeni bir dizi için HBO ile el sıkıştı.

jeanmarcvallee-1600x856

Zack McDermott’un kaleme aldığı ve geçtiğimiz yıl yayınlanan Gorilla and the Bird: A Memoir of Madness and a Mother’s Love adlı otobiyografisinin televizyon uyarlaması olacak dizi, bir anne ve bipolar oğlu arasındaki ilişkiyi anlatacak. Zack McDermott’la birlikte Channing Tatum’un da yapımcı koltuğunda oturacağı Gorilla and the Bird’ün senaryosu ise Vallée’nin Demolition’da birlikte çalıştığı ve kendisine hayran olduğunu dile getirdiği Bryan Sipe imzasını taşıyacak.

Zack McDermott’un bir sabah uyandığında kendisini Truman Show gibi bir programın içinde olduğuna inanıp geçirdiği krizler sonrası tutuklanarak  Bellevue Hastanesi’ne kaldırılmasını konu alıyor. Henüz oyuncu ve yayın tarihi gibi detaylar için erken ama önümüzde Big Little Lies ve Sharp Objects gibi örnekler varken Jean-Marc Vallée ve HBO iş birliğinden kötü bir sonuç çıkmayacağını düşünüyoruz.