LEA SEYDOUX YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN KADROSUNA KATILDI

LEA SEYDOUX YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN KADROSUNA KATILDI


Brad Pitt filmde yer almayacak


Yeni Wes Anderson filminin yavaş yavaş kesinleşmeye başlayan oyuncu kadrosunu daha önce duyurmuştuk. Bir süre daha sinema gündemini meşgul edecek filmin kadrosuyla ilgili yeni gelişmeler var.

Brad-Pitt-GQ

Kısa bir süre önce Tilda SwintonBill Murray, Frances McDormand, Benicio del Toro ve Timothée Chalamet‘nin filmin oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştı. Bu isimlerin yanında, Léa Seydoux, Natalie Portman, Adrien Brody ve Brad Pitt‘in de filmde yer alabileceği konuşulan dedikodular arasındaydı. Bu iki isimden Fransız aktris Lea Seydoux’nun filmde yer alacağı kesinleşti.  Charente Libre isimli Fransız sitesinin haberine göre ise Brad Pitt filmde yer almayacak.

Paris’teki bir Amerikan gazetesinde çalışan bir grup gazetecinin yaşadıklarını anlatacak film, 20. yüzyıl içerisinde henüz belirsiz farklı zaman dilimlerinde geçecek. Sanılanın aksine müzikal türünde olmayacak ve üç hikaye üzerinden ilerleyecek The French Dispatch‘in çekimleri, şu an Fransa’nın güneyinde yer alan Angoulême bölgesinde gerçekleştiriliyor.