LİN PESTO’LU PLAK ŞİRKETİ TABLE RECORDS’I YAKINDAN TANIYIN

LİN PESTO’LU PLAK ŞİRKETİ TABLE RECORDS’I YAKINDAN TANIYIN


Ankara merkez


Müzik sahnemizin alternatif ve bağımsız yakasında rotayı Ankara’ya çeviriyoruz. Kışları soğuk ve yağışlı, koyu gri geçen, yani şu sıralar kuru ayazın hakkını veren Ankara, müzik alanındaki üretimleriyle Türkiye’nin Seattle’ıdır desek yeridir. Yaklaşık 22 yılını Ankara’da geçirmiş biri olarak, Ankara’da yapılacak şeyler bellidir, gün aşırı içmek, gece içmek, hep içmek ve müziğe düşmek.

TableRecords

Table Records da müziğe düşmeyi seçen Ankara merkezli bir plak şirketi. Ankara merkezli olmasına rağmen ülkenin dört bir yanından isimlere ev sahipliği yapan, bu isimlerin kayıtlarını dijital mecralarda yayınlayan Table Records’ın hayli geniş bir yelpazesi var. Bu yelpazenin en dikkat çekici ismi ise gizemli kimliği, sempatik sosyal medya davranışları ve tabii ki müziğiyle sevgimizi kucak dolusu kazanan Lin Pesto.

Lin Pesto’nun haricinde Table Records’ın ev sahipliği yaptığı diğer isimler de bir o kadar değerli. DIY, yani kendin pişir kendin ye ekolüne sadık kalan plak şirketi; ether blank, fanikedi, Ciermento Ferforte, Wave Flipper, Ozan Çam, Okay Vivian, hayırsız ada, wouwiuwa, Urværk, Dogu Blok, Alper Yıldırım, 9VSS, exitpink ve Onat Önol’lu kadrosuyla keşfedilmeyi bekleyen bir bağımsız müzik hazinesi kıvamında.

En altta enfes bir playlist göreceksiniz. Bu playlist’te tüm bu saydığımız isimlerin şarkıları mevcut. Takip edin, ettirin, dinleyin, dinlettirin, paylaşın, paylaştırın. Elden ele…

Table Records’ın bandcamp hesabına düşmek isterseniz buraya

Soundcloud’una bakmak isterseniz buraya

Instagram’dan takibe takip yapmak isterseniz buraya bakabilirsiniz.