MIA WASIKOWSKA İLE KANLI VE FARKLI BİR FIFTY SHADES OF GREY

MIA WASIKOWSKA İLE KANLI VE FARKLI BİR FIFTY SHADES OF GREY


Piercing


Son olarak yılın ilk yarısında Robert Pattinson ile kovboy macerasına atıldığı Damsel’de izlediğimiz Mia Wasikowska’nın yeni filmi Percing’den ilk fragman yayınlandı.

MV5BNTk1NDkzNjI1NF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzM4Njg3NjM@._V1_SY1000_CR0,0,676,1000_AL_

2016’da vizyona giren The Eyes of My Mother filmiyle tanıdığımız Nicolas Pesce’nin Ryû Murakami’nin aynı isimli romanından uyarlayıp yönettiği filmde Wasikowska’ya Girls’teki Charlie rolüyle hafızalara kazınan Christopher Abbott eşlik ediyor. Bir iş gezisi için karısını ve oğlunu evde bırakıp başka bir şehre seyahat eden ve burada asıl amacı keyfi bir cinayet işlemek olan Reed’in, kendisinden psikopatlıkta aşağı kalmayan bir eskort olan Jackie ile karşılaşmasını anlatıyor.

Ülkemizde epey bir takipçisi bulunan Fifty Shades of Grey serisindeki eksik BDSM temasının hakkını ilk fragmandan görebildiğimiz kadarıyla verdiğini gördüğümüz film, Mr. & Mrs. Smith ile Fifty Shades of Grey’in kesişim kümesi olarak karşımıza çıkıyor. Sundance Film Festival’da ilk gösterimini yapacak filmde ikiliye Laia CostaMarin Ireland ve Wendell Pierce eşlik ediyor.

ABD için vizyon tarihi olarak 1 Şubat belirlenen film ülkemizde vizyona girer mi şüpheliyiz.