NETFLIX BETWEEN TWO FERNS’Ü FİLM YAPIYOR

NETFLIX BETWEEN TWO FERNS’Ü FİLM YAPIYOR


Zach Galifianakis ve efsane seri geri dönüyor


Zach Galifianakis’in meşhur röportaj serisi Between Two Ferns, Netflix aracılığıyla uzun metrajlı bir formatta çekmeye hazırlanıyor.

p022414ps-0656

2008 – 2014 yılları arasında internet dünyasının en popüler serilerinden olan Between Two Ferns, sıkıntılı durumlara sokup terlettiği ünlülerle dönemin korkulu rüyası haline gelmişti. Hem 2016 hem de bu sene kısa süreli de olsa tekrar ekranlarda gördüğümüz program, bu sefer Netflix desteğiyle uzun metrajlı bir formatta geliyor.

Programın yaratıcısı Scott Aukerman’ın yapımcı olarak dahil olacağı projenin çekimleri yüksek ihtimal önümüzdeki sene başlayacak. Bu uzun metrajlı yapımda yer alacak isimler hakkında dedikodular da hemen dolaşmaya başladı. Peter Dinklage, David Letterman, Keanu Reeves, Ed Helms ve Bradley Cooper gibi isimler, bu yeni projeyle yakın temasta gözüken isimler.

Henüz uzun süreli bir talk show mu yoksa bir stand up şov gibi mi olacağını bilmediğimiz proje, 2019 sonuna doğru ekranlarda olur gibi gözüküyor. O gelene kadar eski bölümlerle beklemeye devam edelim.