SAOIRSE RONAN YENİ WES ANDERSON FİLMİNDE

SAOIRSE RONAN YENİ WES ANDERSON FİLMİNDE


Kadro büyüyor


Uzun bir süre sinema dünyasının gündemini meşgul edecek gibi gözüken yeni Wes Anderson filmi The French Dispatch’ın kadrosu genişlemeye devam ediyor.

'Brooklyn' film screening, New York, America - 07 Oct 2015

Kısa bir süre önce Tilda SwintonBill Murray, Frances McDormand, Benicio del Toro, Timothée Chalamet ve Lea Seydoux‘nun filmin oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştı. Paris’teki bir Amerikan gazetesinde çalışan bir grup gazetecinin yaşadıklarını anlatacak film, 20. yüzyıl içerisinde henüz belirsiz farklı zaman dilimlerinde geçecek. Sanılanın aksine müzikal türünde olmayacak ve üç hikaye üzerinden ilerleyecek The French Dispatch‘in çekimleri, şu an Fransa’nın güneyinde yer alan Angoulême bölgesinde gerçekleştiriliyor.

Filmin şu anda bile yıldız dolu olan kadrosuna son yılların Timothée Chalamet ile en popüler isimlerinden olan Saoirse Ronan’da dahil oldu. Greta Gerwig’in yönetmen koltuğunda oturduğu Lady Bird ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve genç yaşına rağmen şimdiden Oscar adaylıkları bulunan Ronan’ı son olarak Margot Robbie ile Mary Queen of Scots’de izlemiştik.

Daha önce Wes Anderson’la The Grand Budapest Hotel’de çalışan genç aktrisin bu sefer filmde canlandıracağı rolle ilgili bir detay paylaşılmadı.