YENİ RAMMSTEIN ALBÜMÜNE NİSAN AYINDA KAVUŞABİLİRİZ

YENİ RAMMSTEIN ALBÜMÜNE NİSAN AYINDA KAVUŞABİLİRİZ


Gitaristten al haberi


10 yıllık aranın ardından bir süredir stüdyodan paylaştıkları görseller ve taze haberlerle yeni albüme gittikçe yaklaştığımızın altını çizen Rammstein cephesinden umut veren bir haber geldi.

rammstein2017

Grubun gitaristi ve kurucu üyelerinden Richard Kruspe, sürecin ne aşamada olduğuyla ilgili paylaşımlarda bulunup yüzde yüz olmasa da “Nisan gibi geliyoruz.” açıklamasıyla albümü bekleyen hayranların yüreğine bir nebze de olsa su serpti. Süreçle ilgili “Rammstein ile her şey çok uzun sürüyor, çünkü altı müzisyen, bir mühendis ve bir yapımcı var. E herkesin de albüm hakkında belirli görüşleri var. O yüzden çok yavaş ilerliyor, çok zaman alıyor ve bazen sinir bozucu da olabiliyor.” açıklamasını yapan Kruspe, albümün mixing aşamasına geldiğini ve yüksek ihtimalle Nisan ayı içerisinde yayınlanmış olacağının da müjdesini verdi.

Kullanılan enstrumanların farklılığı ve kayıt tekniklerinde giliden değişiklerle alışık olduğumuzdan farklı bir Rammstein albümünün geleceğini biliyorduk. Bu uzun süren ve en ince detayına kadar çalışılan albümün nasıl bir şey olacağını görmek için birkaç ay daha bekleyeceğiz.