AMERICAN GODS’IN İKİNCİ SEZONUNDAN FRAGMAN

AMERICAN GODS’IN İKİNCİ SEZONUNDAN FRAGMAN


10 Mart'ta başlıyor


Uzun süredir ertelenen yeni sezonun başlangıç tarihiyle “Acaba geleceği sallantıda mı?” diye düşündürten American Gods’ın malum sezonundan sonunda bir fragman yayınlandı.

american-gods-season-2-cast-neil-gaiman-address-behind-the-scenes-drama

Starz kanalının Neil Gaiman’ın aynı isimli kitabından Bryan Fuller ve Michael Green tarafından uyarlanan fantastik seri American Gods, dizi yayınlanmadan önce yarattığı etkiyi kaybetmiş gözüküyor. Büyük beklentiyle ve Neil Gaiman gibi bir yazarın hikayesinden uyarlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken yapım, yıl sonunda ne iyi ne kötü diyebileceğimiz bir noktada ilk sezonunu tamamlamıştı.

“Yeni sezon yeni bir umut” mottosuyla yola çıkan dizi, ikinci sezonundan ilk fragmanını paylaştı. Old Gods ve New Gods başlayan savaş üzerinden inancın modern dünyadaki yerini sorgulamaya kaldığı yerden devam edecek dizi, 10 Mart’ta ekranlara gelecek. Kadrosunda Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Crispin Glover ve Bruce Langley gibi isimler başı çekiyor. Heroes ve Hannibal’ın yapımcısı Jesse Alexander’ın ikinci sezonda doping olarak dizinin başına geçmesiyle neleri değiştini bekleyip göreceğiz. Buyrun fragmana.