ANNE HATHAWAY VE TIM ROBBINS YENİ TODD HAYNES FİLMİNDE

ANNE HATHAWAY VE TIM ROBBINS YENİ TODD HAYNES FİLMİNDE


Mark Ruffalo da kadroda


Velvet Goldmine, Carol, I’m Not There ve Far From Heaven gibi yapımların yönetmen koltuğunda oturan Todd Haynes’in yeni filminin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

indir

İlk olarak isminin Dry Run olduğu açıklanan ancak şu an için resmi bir isme sahip olmayan film, Nathaniel Rich’in The New York Times Magazine için yazdığı The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare isimli makaleden beyaz perdeye uyarlanıyor. Sekiz yıldır büyük şirketlerin avukatlığını yapan Robert Bilott’un hikayesini anlatacak film, Bilott’un DuPont’un onlarca yıldır sebep olduğu kimyasal kirliliği ortaya çıkarma savaşına odaklanacak.

Filmin kadrosuna ilk katılan isim, 3 Oscar adaylığı bulunan ve şu sıralar Avengers evreninde Hulk’ı canlandırmakla meşgul olan Mark Ruffalo’ydu. Paylaşılan son gelişmelere göre, Oscar ve Altın Küre ödüllü Anne Hathaway ile Oscar’lı aktör Tim Robbins, filmin kadrosuna dahil oldu.

Bu iki ismin yanı sıra Bill Camp, Victor Garber, Mare Winningham, William Jackson Harper ve Bill Pullman gibi oyuncuların da dahil olduğu henüz ismi belirli olmayan projenin akıbetini hep birlikte takip edeceğiz.