ETHAN HAWKE VE WILLEM DAFOE YENİ PAUL SCHRADER FİLMİNDE

ETHAN HAWKE VE WILLEM DAFOE YENİ PAUL SCHRADER FİLMİNDE


Nine Men From Now


“Movie Brat” ismi verilen Steven Spielberg, Martin Scorsese, Francis Ford Coppola, George Lucas ve Brian De Palma jenerasyonunun önemli yönetmenlerinden Paul Schrader’ın yeni filminden güzel haberler var.

Hem kamera başında hem senaryo başında Hollywood’un Taxi Driver, American Jigolo, Raging Bull, Mishima: A Life in Four Chapters gibi kült filmlerine imza atmış veteran isim Paul Schrader, geçtiğimiz sene vizyona giren son filmi First Reformed ile belki de kariyerinin en iyi işine imza atmıştı.

Ara vermeye hiç niyeti olamayan 72 yaşındaki Schrader, Critics Choice ekibinden Erick Weber’e yaptığı açıklamada Ethan Hawke’ın yanına Willem Dafoe’yu da alıp Nine Man From Now isimli bir Western filmi çekeceğini paylaştı. First Reformed ile kariyerinin ikinci baharını yaşayan Schrader, doğru bir film için gerekli başrol oyuncuları bulmuş gözüküyor. Son filmin aldığı olumlu yorumlardan sonra yönetmenle tekrar çalışmak için fırsat kollayan A24, büyük ihtimalle yine filmin arkasındaki yapım şirketi olacak.