GAME OF THRONES BÖLÜMLERİNİN SÜRELERİ BELLİ OLDU

GAME OF THRONES BÖLÜMLERİNİN SÜRELERİ BELLİ OLDU


GoT'e doyacağız


14 Nisan’da başlayacak final sezonuyla bir süre daha hakkında konuşacağımız Game of Thrones’un, son sezon bölümlerinin isimleri belli oldu.

got_group.0

Televizyon dünyasının son yıllardaki en büyük fenomeni olan Game of Thrones, bu yıl yayınlanacak 8. sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Hakkında çıkan her haberle bir kat daha meraklandığımız dizi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de dizinin 8. sezonunda bölümlerin ne kadar süreceği ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

Dizinin altı bölümden oluşacak final sezonunda bölüm sürelerinin normalden daha uzun olacağı bir süredir biliniyordu. HBO cephesinden bugüne kadar bu konu üzerine bir açıklama yapılmamıştı, ta ki Fransa’da düzenlenen bir basın toplantısında, dizinin final sezonunda ilk dört bölümün 60, son iki bölümün ise 80 dakika süreceği açıklandı.

Özellikle son iki bölümün 80 dakika olması konusunda HBO CEO’su Richard Plepler, geçtiğimiz günlerde “Dizinin final sezonunu izlerken sanki 6 film izliyormuş gibi hissettim” açıklamasını yapmıştı. 14 Nisan’da başlayacak final sezonunda Game of Thrones’a doyacağız gibi gözüküyor.