GAME OF THRONES SPIN-OFF’U THE LONG NIGHT’TAN YENİ DETAYLAR

GAME OF THRONES SPIN-OFF’U THE LONG NIGHT’TAN YENİ DETAYLAR


Oyuncu kadrosunda yeni gelişmeler


Bütün dünya Game of Thrones’un sekizinci sezonunu beklerken dizinin spin-off’u olacağı açıklanan The Long Night’tan yeni haberler var.

ustv-game-of-thrones-whitewalkers

Önce HBO’nun beş projeyle birden giriştiği, sonra bu projelerden dördünün iptal olduğu ve geriye sadece isminin The Long Night olacağı konuşulan bir dizinin kaldığını, hatta Naomi Watts’ın da başrolünde yer alacağı açıklanmıştı.

Game of Thrones’un geçtiği zaman diliminden sekiz bin yıl öncesini anlatacak dizide Watts’ın oynayacağı karakterin kim ya da kimlerden olacağı açıklanmazken “Karanlık sırları olan karizmatik biri” olacağı paylaşılmıştı. Oyuncu kadrosuna Naomi Ackie, Toby Regbo, Denise Gough, Ivanno Jeremiah, Jamie Campbell Bower, Georgie Henley ve Alex Sharp’ın kadrosuna katılmasıyla daha da belirginleşen dizi, Westeros tarihinin karanlık sırlarını ve White Walker’ların kökenine bir yolculuk yapacak.

Pilot bölümünü S.J.Clarkson’un çekeceği açıklanan projeyi izlememize epey var. Daha Game of Thrones’un 2019’un ilk yarısında yayınlanacak final sezonunu izleyeceğiz. Sonra yeni dizinin çekimleri başlayacak ve ekranlara gelecek derken bu isimsiz projeye kavuşmamız için en yakın tarih 2020 gibi gözüküyor.