YENİ ÇEKİLECEK HE-MAN FİLMİNİN SENARİSTLERİ BELLİ OLDU

YENİ ÇEKİLECEK HE-MAN FİLMİNİN SENARİSTLERİ BELLİ OLDU


Bu sene o sene mi?


Çocukluğunu 80’lerde yaşayanlar için kült filmler arasında yerini alan Masters of the Universe’ün yeniden çekileceği uzun bir süredir konuşuluyordu.

screen-shot-2019-01-12-at-2.06.44-pm-e1547323706712

1987 yılında Dolph Lundgren’i He-Man ve Frank Langella’yı da Skeleton rolünde izlediğimiz Masters of the Universe’ün yeniden çekimi için Sony Pictures, Batman Begins ve Man of Steel’in senaristi David S. Goyer’i ekibe dahil etmişti. Yönetmenlik için de ismi konuşulan Goyer, film için bir senaryo bile yazmıştı ama filmin o senaryoya bağlı kalıp mı çekileceğine dair bir açıklama yapılmamıştı.

Filmden gelen son gelişmeye göre Men in Black: International’ın yazarları Art Marcum ve Matt Holloway, senarist olarak kadroya dahil oldu. S. Goyer’in bu gelişmeden sonra yapımcı koltuğuna transfer olduğu filmin yönetmenliği için de Adam ve Aaron Nee kardeşlerin ismi geçiyor.

Goyer’e göre mizah unsurunu daha ağırlıklı kullanan Holloway ve Marcum’la birlikte sinemada “mumblecore” dediğimiz klasik anlatıda olmayan, bol diyaloglu, zihin açan ve filmin sonunda ana karakterle oturup sohbet etme isteği uyandıran filmler çeken Nee kardeşlerin projeye dahil olmasıyla film için çizilen yol belli olmuş gibi gözüküyor.

Hala oyuncu kadrosuna dair bir ipucu alamadığımız Masters of the Universe, bakalım yakın zamanda bizleri şaşırtmaya devam edecek mi?