IDRIS ELBA’LI TURN UP CHARLIE’DEN İLK GÖRSELLER

IDRIS ELBA’LI TURN UP CHARLIE’DEN İLK GÖRSELLER


Çal bakalım DJ Idris


1 Ocak itibariyle yeni sezonu başlayan Luther’da canlandırdığı sert ve Sherlock’vari karakteriyle göz dolduran Idris Elba, şansını bir kez de komedide denemeye geliyor.

Turn-Up-Charlie-Idris-Elba-DJ

Son yıllarda arka arkaya yer aldığı başarılı yapımların yanı sıra DJ yönüyle de çeşitli festivallerde denk gelme fırsatı yakaladığımız Idris Elba, Netflix’in yeni dizisi Turn Up Charlie’de çok da zorlanmayacağı bir karakterle kamera karşısına çıkıyor. Elektronik müzik dünyasında kendine kariyer edinmeye çalışan bir DJ olarak Charlie karakteriyle karşımıza gelecek Elba, bu süreçte en yakın arkadaşının kızına da bakıcılık yapmak gibi bir sorumluluğu da bulunuyor.

8 bölümlük mini dizi olarak yayınlanacak Turn Up Charlie’nin yönetmen koltuğunda Parks and Recreation ve Community gibi dizilerde çalışmış Tristram Shapeero ve Matt Lipsey oturacak.

JJ Feild, Angela Griffin, Guz Khan, Jocelyn Jee Esein, Jade Anouka, Cameron King ve Dustin Demri-Burns gibi isimleri kadrosunda barındıran Turn Up Charlie, Mart ayında Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Turn-Up-Charlie-Idris-Elba-Piper-PeraboTurn-Up-Charlie-Idris-Elba-JJ-FeildTurn-Up-Charlie-Netflix-Idris-Elba Turn-Up-Charlie-Idris-Elba-Gabby