JAMES HETFIELD’LI TED BUNDY FİLMİNDEN İLK FRAGMAN YAYINDA

JAMES HETFIELD’LI TED BUNDY FİLMİNDEN İLK FRAGMAN YAYINDA


Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile


ABD tarihinin en azılı ve vahşi suçlularından Ted Bundy’nin hikayesini anlatacak Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile’dan ilk fragman paylaşıldı.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile - Still 1

James Hetfield’ın 1975 yılında Ted Bundy’yi  tutuklayan polis memuru Bob Hayward rolünde filmde yer aldığı Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile; Emmy ödüllü yönetmen Joe Berlinger’in Ted Bundy’yi konu alan yeni projesi. Bundan önce de Netflix için arşiv görüntülerinden ve idam koğuşunda yapılan görüşmelerin ses kayıtlarından yararlanarak hazırladığı Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes‘in yönetmenliğini yapan Berlinger, daha önce Metallica’nın Some Kind Of Monster belgeselinin yönetmen ve prodüktörlüğünü üstlenmişti.

1974 – 1978 yılları arasında Amerika’nın çeşitli yerlerinde çok sayıda genç kadını öldürmek ve bazılarına tecavüz etmek suçundan tutuklanan Bundy, insanları manipüle eden bir kişiliği sayesinde uzun yıllar boyunca cinayetleri işlediğini kabul etmemiş ve kendisine yöneltilen suçlamaları inkar etmişti.

Şu sıralar Sundance Film Festival’da prömiyerini yapan ve Ted Bundy rolündeki performansıyla büyük beğeni kazanan Zac Efron’un yanı sıra Lily Collins, John Malkovich ve Jim Parsons gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda. Filmin vizyon tarihi ile henüz belli değil.