MEN IN BLACK: INTERNATIONAL’DAN FRAGMAN ÖNCESİ YENİ GÖRSELLER

MEN IN BLACK: INTERNATIONAL’DAN FRAGMAN ÖNCESİ YENİ GÖRSELLER


Takımları hazırlayalım


Thor: Ragnarok’ta Thor ve Valkyrie olarak omuz omuza mücadele eden Tessa Thompson ve Chris Hemsworth’ün başrollerini paylaştığı yeni Men in Black filminden yeni görseller paylaşıldı.

men-in-black-international-alien-image-600x400

 

F. Gary Gray’in yönettiği, Matt Holloway ve Art Macum’un senaryosunu yazdığı filmin bir devam filminden ziyade bir spin-off kıvamında olacağını daha önce öğrenmiştik. İkilinin uyumunu ise Thor: Ragnarok’ta izleyip kendi gözlerimizle görmüştük.

İlk fragmanından sonra da olumlu yorumları cebine koyan Men In Black: International’dan yeni görseller basınla paylaşıldı. İkiliye Liam Neeson’ın da MiB Londra şubesinin başındaki kişiyi canlandırarak eşlik edeceği Men in Black: International, Rebecca Ferguson ve Emma Thompson’lı kadrosuyla 14 Haziran 2019’da vizyona girecek.

men-in-black-international-chris-hemsworth-600x400 chris-hemsworth-tessa-thompson-men-in-black-international-600x400 tessa-thompson-chris-hemsworth-men-in-black-international-600x400 men-in-black-international-tessa-thompson-liam-neeson-600x400 men-in-black-international-tessa-thompson-chris-hemsworth-600x400 men-in-black-international-tessa-thompson-chris-hemsworth-image-600x400