PLAYTUŞU’NDAN NOH RADIO ÇIKARMASI

PLAYTUŞU’NDAN NOH RADIO ÇIKARMASI


19.00'dan 01.00'e doyasıya müzik


Mahallemizin biricik yeni mekanı Noh Radio’nun bu akşamki misafirleri çok tanıdık, adeta içimizden biri; evet o misafirler biziz!

49855654_2258678980831250_7824044057998393344_n

2018’in hemen başında Çukurcuma’da özlediğimiz güzel müzik + güzel kokteyl konseptiyle hayata geçen NOH Radio’dan bugün mekanın anahtarını devraldığımız gecede playtuşu ekibi olarak parayla değil sırayla DJ kabinine geçeceğiz. Hem de girişler ücretsizli.

Berjje // 19.00 – 20.00

Kuzen yanında bilgisayar oynayıp müzik dinleme ekolünden gelen berjje, müzikle ilgisi olmadan müzik dinleyerek geçen çocukluk ve erken ergenlik döneminden sonra lise yıllarında aklını başına topladı. Aynı yıllarda başlayan enstrüman sevdası onu davul çalmaya, davul çalma süreci de daha tertipli bir müzik dinleme alışkanlığına sürükledi. Son yıllarda ise kendine soul, funk, disco, house ve baleaeric müzik ağırlıklı bir rota çizen berjje, arkadaş ortamında Spotify’dan, Playtuşu Yazıhane’de ise mp3’ten sorumlu bakan olarak hayatına devam ediyor.

Hakan Odabaşı // 20.00 – 21.00

Club Bangkok, PT Soundsystem ve direkt düz ismi Hakan Odabaşı’ndan da bildiğimiz Hakan Odabaşı 70’lerin enteresan şarkılarını kimsenin bilmediği daha enteresan şarkılarla birleştirip dans edenlerin telefon ömrünü Shazam aracılığıyla emmeye ant içiyor. Afiyet olsun.

Kaan Sezyum B2B John Goo // 21.00 – 22.15

John Goo ve Sezyum uzun süredir fırsat buldukça arkaoda, Zor, Bina gibi mekanlarda birlikte çalan bir ikili.

Sezyum, bu setlerde daha çok John Goo’nun loop’larının üzerine perküsyon ve Wavedrum kullanarak müziği daha dinamik ve canlı bir hale getiriyor. Mis gibi de oluyor.

https://soundcloud.com/johngooo/festival-promo

Buğra Orcan // 22.15 – 23.30

Ninja Funk nedir? Aslında biz de bilmiyoruz, Buğra Orcan’ın kendisinin keşfedip geliştirdiği acayip bir müzik türü veya değil. 10.000 + plak seçkisinden çekip çıkardığı kimsenin bilmediği ama dans etmeden duramadığı funk, italo, disco ve soul karmasıyla ilk duyanların aklını almaya geliyor.

Doğu Orcan // 23.30 – 01.00

Techno, disco ve electronica sound’larından izler taşıyan setleriyle tanınan Doğu Orcan, yaklaşık 13 senedir müzikle uğraşıyor. 18 yaşında Amsterdam’da kurduğu club night’lar ile türler arasında geçiş yapan müzikler yapmaya başladı. İlerleyen yıllarda PYT, LØVE, The Red Hood isimleri altında elektronik müzik yaptıktan sonra Doğu Orcan adı altındaki son haliyle, müzikteki ilk evresini tamamladı ve ayakları yere basan bir forma evrildi.

SinanU ve Amari’ye remix’ler üreten, Repulsion Records’dan Tremblements’ı yayınlayan, son Marmalade EP’siyle heyecanlandırıcı fikirleri olduğunu kanıtlayan DJ, senelerdir club’ları karış karış dans ettirme misyonunu başarıyla sürdürüyor. Uptempo-techno ve old skool disco karışımı olan setleriyle DARKSIDE, Erol Alkan, Justin Robertson, The Magician, Jackmaster ve Modeselektor gibi ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşan Orcan; kaotik, aksak ve kendinden emin bir setle köşede bekliyor!

https://soundcloud.com/doguorcan