SAM ROCKWELL VE MICHELLE WILLAMS’LI FOSSE/VERDON 9 NİSAN’DA BAŞLIYOR

SAM ROCKWELL VE MICHELLE WILLAMS’LI FOSSE/VERDON 9 NİSAN’DA BAŞLIYOR


Bekle bizi Broadway!


Geçtiğimiz sene Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ı kazanan Sam Rockwell ve uzun zamandır televizyonda görmediğimiz Michelle Williams’ın başrollerini paylaştığı Fosse/Verdon’un yayın tarihi belli oldu.

fosse-verdon-reg

Broadway’in en ünlü isimleri Lin-Manuel Miranda, Thomas Kail ve Steven Levenson üçlüsünün arkasında yer aldığı proje, sekiz bölümlük mini bir dizi olarak FX’te seyirciyle buluşacak.  Sam Wasson’ın yazdığı Fosse isimli biyografiden uyarlanan dizi, Braodway’in efsane ismi Bob Fosse ve dansçısı Gwen Verdon arasındaki romantik ve bir o kadar da yaratıcı ilişkiyi anlatacak. Fosse’un Broadway için ürettiği koreografiler üzerinden ilerleyecek dizi, şov dünyasının perde arkasında yaşananları ekrana getirecek.

Norbert Leo Butz, Margaret Qually, Aya Cash, Nate Corddry, Susan Misner, Bianca Marroquin ve Kelli Barrett gibi Broadway ağırlıklı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla yılın merak edilen yapımları arasında yer alan Fosse/Verdon, ilk bölümüyle 9 Nisan’da ekranlara gelecek.

Diziden yayınlanan şimdilik tek fragmanı da buraya bırakıyoruz.