STEVEN SODERBERGH’İN IPHONE’LA ÇEKTİĞİ İKİNCİ FİLMİNDEN FRAGMAN

STEVEN SODERBERGH’İN IPHONE’LA ÇEKTİĞİ İKİNCİ FİLMİNDEN FRAGMAN


High Flying Bird


Sinema dünyasının yenilikçi ve çalışkan isimlerinden Steven Soderbergh’in iPhone ile çektiği ikinci filmi High Flying Bird’den bir fragman paylaşıldı.

hhhh

Soderbergh’in 37. İstanbul Film Festivali’nin programında da yer alan Unsane’den sonra iPhone ile tekrar buluştuğu film olan Netflix ortak yapımı High Flying Bird, NBA’de oynayan çaylak bir oyuncuyu temsil eden bir menajerin, NBA’deki lokavt sırasında tartışma yaratacak, ilginç bir iş fırsatıyla genç oyuncunun karşısına çıkmasını konu alıyor.

Moonlight’ın Oscar ödüllü senaristi Tarell Alvin McCraney‘nin senaryosunu yazdığı High Flying Bird’ün başrolünde Moonlight filmindeki performansıyla kariyeri yükselişe geçen André Holland’ı menajer Ray Burke olarak izliyoruz. Atlanta dizisindeki rolüyle Emmy adaylığı elde eden Zazie Beetz’in de kadrosunda yer aldığı filmde Melvin Gregg, Sonja Sohn, Zachary Quinto, Kyle MacLachlan ve Bill Duke gibi isimleri de görmek mümkün.

Teknolojinin imkanlarını zorlayıp elde ettiği sonucu da sinemayla birleştirmeyi seven bir isim olan Soderbergh, filmin ilk kurgusunu da çekimlerin bitmesinden yalnızca 3 saat sonra tamamlayacak kadar da pratik bir isim. 8 Şubat’ta Netflix üzerinden yayınlanacak filmin fragmanı için buyrunuz.