TABOO’NUN YENİ SEZON ÇEKİMLERİ YIL SONUNDA BAŞLAYACAK

TABOO’NUN YENİ SEZON ÇEKİMLERİ YIL SONUNDA BAŞLAYACAK


Peaky Blinders'ın yaratıcısından


Sinema ve televizyon dünyasının yetenekli ve yaratıcı isimlerinden Steven Knight’ın elinden çıkan Taboo’nun ikinci sezonu için güzel bir haber paylaşıldı.

1488521903-syn-xxx-1487869427-13015434-low-res-taboo

Bir süredir Peaky Blinders’ın final sezonuyla meşgul olan ve araya bir de Matthew McConaughey ve Anne Hathaway’li Serenity’yi sıkıştıran Knight, dizinin ikinci sezonunun çekimlerinin 2019 sonu, en geç 2020 başında başlayacağını açıkladı.

Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı Taboo’da 1814 yılında James Delaney’yi, ailesi hakkındaki gizemi çözmeye çalışan ve bir yandan da dev bir ticaret filosu kurmaya başlayan bir adamın hikayesini izliyoruz. Hardy’nin Oona Chaplin, Jonathan Pryce ve Mark Gatiss gibi isimlerle birlikte rol aldığı dizinin ilk sezonu, yarattığı beklentiyi karşılayamayınca ikinci sezonun durumu çıkmaza girmişti. Dizinin yapımcılarından Ridley Scott tarafından yapılan “Sıkıntı yok, o iş bizde” açıklamasıyla yeni bir sezon onayını aldığını öğrendiğimiz dizi, kaldığı yerden devam etmeye geliyor.

Prodüksiyon tarihinin açıklanmasıyla birlikte “Bu batıya doğru bir macera. Nereye gideceği ve kimlerle karşılaşacağı belli olmayan bir adamın hikayesi ve herkes bu hikayeye bağlı kalıp çalışmaya devam ederse üçüncü, dördüncü sezonu da görebiliriz.” açıklaması yapan Knight, az da olsa dizinin geleceğiyle ilgili durumu da ortaya çıkarmış oldu.

Bu yıl sonu ya da en geç 2020’nin başında çekimleri başlayacak Taboo, 2020’nin ikinci yarısında ekranlara gelebilir.