THE CRANBERRIES’İN FİNAL ALBÜMÜNDEN İLK TEKLİ YAYINDA

THE CRANBERRIES’İN FİNAL ALBÜMÜNDEN İLK TEKLİ YAYINDA


All Over Now


Geçtiğimiz sene bugün hayatını kaybeden Dolores O’Riordan’ın ardından vedaya hazırlanan The Cranberries, final albümünden ilk teklisini yayınladı.

The-Cranberries-1999

Daha önce O’Riordan’ın ölümünden evvel kayıt aşamasında oldukları In the End isimli yeni albümlerinin 2019 yılı başında geleceğini yayınlayan grup, albümün yayın tarihi olarak 26 Nisan’ı seçti. Geçen sene ilk albümleri Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?’nin 25. yılı için özel bir box set yayınlayan The Cranberries, grubun melankolisine uygun bir tekli de yayınladı.

Geçirdikleri bu zor süreci, “Dolores’in aramızdan ayrılışından sonra, tüm planlarımızı beklemeye aldık. Zaman geçtikçe, yakın dostumuzu ve grup arkadaşımızı en iyi şekilde nasıl onurlandırabileceğimizi düşünmeye başladık. Bizim için acı verici bir süreçti. Dolores’in bu albümü kaydetme ve tekrar birlikte çalmak konusunda ne kadar heyecanlı olduğunu düşününce yapılacak en anlamlı şeyin albümü bitirme kararı almak olduğunu fark ettik. Onun istediği şeyin bu olduğunu hissettik. Dolores’in ailesiyle konuştuk ve onlar da bunu kabul ettiler.” sözleriyle açıklayan grubun final albümünden ilk teklisini hemen aşağıda.