YENİ BİR FLEET FOXES ALBÜMÜNE HAZIR MIYIZ?

YENİ BİR FLEET FOXES ALBÜMÜNE HAZIR MIYIZ?



Helplessness Blues albümünü döndüre döndüre dinlediğimiz Fleet Foxes, önce dağılıp sonra birleşerek pasif agresif sevgili gibi bizleri dumura uğratarak 2017’de Crack-Up albümünü yayınlamıştı.


Bu gönderiyi Instagram’da gör

Forward ! (Very very demos happy new year)

Robin Noel Pecknold (@robinpecknold)’in paylaştığı bir gönderi ()

Son iki albümü arasında altı yıl koyarak bizleri epey bekletmeyi de ihmal etmeyen Fleet Foxes, yeni albümü için arayı o kadar açmayacak gibi gözüküyor. Grubun solisti Robin Pecknold, Instagram hesabından paylaştığı yeni yıl mesajına sıkıştırdığı demo videolarıyla grubun yeni albümü için işaret fişeğini yaktı.

“”Forward ! (Very very demos happy new year)” mesajıyla albümde duyma ihtimalimizin epey yüksek olduğu şarkıların ilk kayıtlarını paylaşan Pecknold, albümün çıkış tarihiyle ilgili bir detay paylaşmadı. Ama grubun plak şirketiyle yaptığı anlaşmaya göre sözleşmelerinde önümüzdeki 24 ay içinde yeni bri albüm yapma zorunluluğu gibi bir maddenin olduğu daha önce müzik basınında yer almıştı.

Yani bu ne demek? Yeni Fleet Foxes albümü yakında demek. Yıl bitmeden ilk şarkılarını duyma ihtimalimizin epey yüksek olduğu albümü bakarsınız 2020 hediyesi olarak 2019 sonuna dinleyebiliriz bile.