YENİ BLACK MIRROR SEZONUNUN BAŞLAMA TARİHİ ERTELENDİ

YENİ BLACK MIRROR SEZONUNUN BAŞLAMA TARİHİ ERTELENDİ


Olur öyle şeyler


Şu sıralar interaktif bir izleme deneyimi sunmasına rağmen izleyicilerden düşük puanlar alan Bandersnatch ile televizyon dünyasının popüler başlıklarından biri olan Black Mirror’ın beşinci sezonunun tamamını izlemek için biraz daha bekleyeceğiz.

black-mirror-bandersnatch-will-poulter-600x400

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, 2017 yılının son günlerinde dizinin dördüncü sezonunu komple bir şekilde Netflix’e salarken bizlere önümüzdeki yıl aynı tarihlerde bir sürpriz yapacağının da müjdesini vermişti. Tarihler birbirini kovalarken o sürprizin ne olduğunu öğrendik, hatta bir çoğumuz izledik.

Böyle bir bölümün ortaya çıkış süresi neredeyse bir yılı bulunca dizinin diğer bölümleri de aynı yavaşlıkta Bandersnatch’i takip etti ve tabi tamamlanmaları beklenilenden biraz daha uzun sürdü. Son iki üç sezondur alışık olduğumuz yılın son günü bütün bölümlerin birden yayınlanma kuralını bozan Black Mirror ekibi, dizinin beşinci sezonunun biraz gecikeceğini ama 2019 içinde bir tarihte izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Black Mirror’ın ortak yapımcılarından biri olan Annabel Jones, bunun endişelenecek bir durum olmadığını, Bandersnatch gibi yeni bir formatı ilk kez denedikleri için temkinli gittiklerini ve o yüzden bu boşlukların verildiğini açıklayarak dizinin hayranlarının yüreğine su serpti. Henüz net bir tarih paylaşılmasada kış ayları içerisinde yayınlanma ihtimali yüksek ihtimal gözüken beşinci Black Mirror sezonu, bakalım bizleri beklettiğine değecek mi?