YENİ XAVIER DOLAN FİLMİNDEN İLK FRAGMAN

YENİ XAVIER DOLAN FİLMİNDEN İLK FRAGMAN


The Death and Life of John F. Donovan


Xavier Dolan’ın uzun zamandır beklenen ilk İngilizce filmi The Death and Life of John F. Donovan‘dan ilk fragman paylaşıldı.

Fransa-Kanada asıllı yönetmeni, yüzünü her yerde görmeye alışık olmadığımız isimlerle Fransızca çektiği filmleriyle tanıyıp sevsek de günümüzün önemli oyuncularını kadrosuna katıp ilk İngilizce filmi için yola çıkmış olmasından da oldukça memnunuz.

screenshot-www.youtube.com-2019.01.25-17-32-39

King of the North olarak da bildiğimiz Kit Harington, gönüllerin Matilda’sı Natalie Portman ve sayısız filmiyle sinemanın en kıdemli oyuncularından Kathy Bates başta olmak üzere Susan Sarandon, Bella Thorne, Thandie Newton, Jacob Tremblay ve Emily Hampshire gibi birbirinden güçlü isimler filmin oyuncu kadrosunu dolduruyor.

The Death and Life of John F. Donovan, küçükken mektup arkadaşı olduğu televizyon yıldızını hatırlayan genç bir oyuncuyu konu alıyor. Film, şöhretin zorluklarına, film endüstrisinin geçmişine ve geleceğine, Hollywood’daki kimlik ve çeşitlilik problemlerine değiniyor.

The Death and Life of John F. Donovan, 7 Mart’ta İtalya’da, 13 Mart’ta ise Fransa’da gösterime girecek. Bu taraflar ise meçhul.