A QUIET PLACE’İN DEVAM FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BU YAZ BAŞIYOR

A QUIET PLACE’İN DEVAM FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BU YAZ BAŞIYOR


15 Mayıs 2020’de vizyonda


Son yönetmenlik deneyimi A Quiet Place ile büyük başarı yakalayan John Krasinski’nin çok ara vermeden senaryosunu yazmaya başladığı ikinci A Quiet Place filminin çekimleri bu yaz başlıyor.

a-quiet-place

Ortaya çıkan en ufak sesin bile ölümle sonuçlanabileceği distopik bir evrende hayatta kalmaya çalışan bir ailenin hikayesini anlatan A Quiet Place, izleyicileri ilk dakikasından son dakikasına kadar diken üstünde tutan gerilim dolu bir film. İlk filmin oyuncu kadrosunda Krasinski’yle birlikte Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds ve Cade Woodward’ı izlemiştik. Bu isimlerin devam filmi için geri dönüp dönmeyeceği hala belirsiz ama Krasinski, bir süre önce verdiği bir röportajda devam filminde hayatta kalmayı başaran başka bir grubun hikayesini anlatabileceğini bizlere çıtlatmıştı. bu da demek ki yeni filmde yepyeni bir oyuncu kadrosu görme ihtimalimiz epey yüksek.

Bugün paylaşılan taze bir haber ise filmin vizyon tarihini ve çekimlerin ne zaman başlayacağını bizlerle paylaştı. 15 Mayıs 2020’de vizyona girecek devam filminin çekimlerine bu yaz aylarında New York’ta başlanacak. Bütün bunların yanı sıra filmin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı da hala belirsiz. Senaryonun yanında yönetmenlik koltuğunu da istediğini açıklayan John Krasinski, daha sonradan bu konuyla ilgili bir açıklamada bulunmamıştı.