BENEDICT CUMBERBATCH ŞEYTANIN SESİ OLACAK

BENEDICT CUMBERBATCH ŞEYTANIN SESİ OLACAK


Good Omens 31 Mayıs'ta başlıyor


Benedict Cumberbatch, American Gods ile yazar olarak hitap ettiği okuyucu kitlesine bir de izleyici kitlesi ekleyen Neil Gaiman’ın Terry Pratchett ile birlikte yazdığı Good Omens’ın kadrosuna dahil oldu.

good-omens-poster

Good Omens, 2018’de kopan bir kıyametten hemen önce geçecek ve artık yolun sonuna gelmiş insanlık kavramını mizahi bir yolla bizlere aktarmaya çalışacak. Dizi, Aziraphale (Michael Sheen) ve Crowley (David Tennant) adlı iki iblisin hikayesine odaklanıyor. Neil Gaiman gibi bir ismin elinden çıkma hikayenin üstüne Michael Sheen, David Tennant, Jon Hamm, Ilan Galkoff, Sam Tylor Buck,  Nick Offerman ve Michael McKean gibi isimleri kadrosunda barındıran dizi, Benedict Cumberbatch ve Frances McDormand’ı da kadrosuna kattı.

Melek Gabriel rolündeki Jon Hamm’in karşısınıda şeytan rolüne sesiyle hayat verecek Benedict Cumberbatch’in tam karşısında ise bizzat tanrı rolünde Frances McDormand yer alacak. Altı bölümden oluşacak bu mini diziden paylaşılan ilk fragmandan gördüğümüz kadarıyla oyuncular, rollerinin hakkını sonuna kadar veriyor.

Bir dönem Terry Gilliam’ın da beyaz perdeye uyarlamak için girişimde bulunduğu Good Omens, 31 Mayıs’ta ilk bölümüyle Amazon’da yayınlanmaya başlayacak.