DANIEL RADCLIFFE FAVORİ HARRY POTTER FİLMİNİ AÇIKLADI

DANIEL RADCLIFFE FAVORİ HARRY POTTER FİLMİNİ AÇIKLADI


Drum roll lütfen...


Harry Potter serisi ile herkesin olmasa da büyük bir çoğunluğun kalbinde taht kuran filmlere imza atan Daniel Radcliffe, serideki en sevdiği filmi açıkladı.

danielHP-1920x1219

Teknoloji dünyasının köklü yayınlarından WIRED’ın ünlülerle gerçekleştirdikleri “Autocomplete Interview” serisine konuk olan Daniel Radcliffe, Google’da kendisi hakkında en çok aratılan sorulara cevap verdi. Bu sorulardan biri olan “En sevdiğin Harry Potter filmi hangisi?” sorusunu da cevaplayan Radcliffe, belki de bir çoğumuzun tahmin etmeyeceği bir cevap olarak serinin son filmi olan The Deathly Hallows’u seçti.

Radcliffe, “Sonuncuyu seviyorum, ama aynı zamanda Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nı da çok seviyorum, Harry ve Sirius arasındaki ilişkiden dolayı beşinci film benim için özel ama en sevdiğim son filmin ikinci kısmıydı, bu film pek çok insanın favorisi değil. Ama çekerken çok eğlendik ve duygusal anlar yaşadık, o yüzden benim için epey özel.” yorumunu yaptı. Daniel Radcliffe’in Harry Potter dışında kendini hakkında hangi sorulara cevap verdiğimi merak edenleri de aşağıya alalım.