DE NIRO VE AL PACINO’LU THE IRISHMAN’DEN TEASER

DE NIRO VE AL PACINO’LU THE IRISHMAN’DEN TEASER


Sonbaharı bekleyiniz...


Martin Scorsese’nin Robert De Niro ve Al Pacino’lu filmi The Irishman’den çok da bir şey paylaşmayan fragman yayınlandı.

the-irishman-martin-scorsese-2-filmloverss-1

Geçtiğimiz hafta New York’ta devam eden çekimlerden küçük bir video izlediğimiz The Irishman, dev kadrosu ve dev bütçesiyle şimdiden yılın en merak edilen filmi konumunda. Netflix’in aynı Roma’da izlediği yolu takip ederek Ağustos ayında gerçekleşecek Venedik Film Festivali’inde ilk gösterimini yaptıracağı filmin, daha sonra festival festival gezerek Ekim ayında da streaming devinde genel izleyiciye açılacağı da bizzat filmin kadrosunda yer alan Sebastian Maniscalco tarafından paylaşılmıştı.

Charles Brandt‘in I Heard You Paint Houses kitabından uyarlanan The Irishman, John F. Kennedy ve Jimmy Hoffa suikastlerinde parmağı olan azılı mafya üyesi Frank Sheeran’ın hikayesini beyaz perdeye taşıyacak. Al Pacino ve Robert de Niro‘nun yanı sıra Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Ray Romano, Jesse Plemons ve Anna Paquin gibi önemli isimlerin de yer aldığı filmin senaryosu ise Schindler’s List, Gangs of New York ve The Night Of gibi yapımların senaristi olan Steve Zaillian’a ait.

Kulanılan CGI teknolojisiyle de daha film çıkmadan büyük bir beklenti yaratan filmden yakın zamanda eli yüzü düzgün bir fragman görmeyi ümit ediyoruz.