ELLE FANNING’İN MİKROFON BAŞINA GEÇTİĞİ TEEN SPIRIT’TEN YENİ FRAGMAN

ELLE FANNING’İN MİKROFON BAŞINA GEÇTİĞİ TEEN SPIRIT’TEN YENİ FRAGMAN


Violet yaz 3333'e gönder


Son yıllarda arka arkaya başarılı yapımlarda yer alan Elle Fanning’i başrolünde izlediğimiz Teen Spirit’ten yeni bir fragman geldi.

Ekran Resmi 2019-02-12 12.32.20

The Handmaid’s Tale’de Nick Blaine rolüyle izlediğimiz Max Minghella’in hem yazıp hem de yönettiği filmde Fanning, Violet isimli nülü olma hayali peşinden koşan genç bir kız olarak karşımıza çıkıyor. Wight Adası’nda yaşayan 17 yaşında utangaç bir kız olan Violet’ın en büyük hayali, bu küçük kasabadan kaçıp kendisini müzik dünyasının kollarına atmaktır.

Hiç beklenmediği bir zamanda karşısına çıkan akıl hocasının yardımıyla katıldığı yarışmada beklenmedik sonuçla pop star kariyerinin ilk adımlarını atan Violet’ın bu süreçte yaşadığı zorluklara ve bunlarla baş etme sürecini izleyeceğimiz yapımın kadrosunda Millie Brady, Rebecca Hall, Viktorija Faith, Elizabeth Berrington, Zlatko Buric ve Olive Gray gibi isimler de yer alıyor.

Filmde Robyn, Ellie Goulding, Tegan & Sara, Annie Lennox, Orbital, Sigrid, Carly Rae Jepsen & Jack Antonoff gibi isimlerin şarkılarını seslendiren Fanning’li Teen Spirit’in soundtrack’inde Ariana Grande, Katy Perry, Grimes, The Undertones, Aqua, Alice Deejay, Whitfield, Major Lazer ve No Doubt’ın şarkıları yer alıyor.

5 Nisan’da vizyona girecek filmden paylaşılan yeni fragman hemen aşağıda.