FROZEN 2 ELSA VE ANNA İLE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

FROZEN 2 ELSA VE ANNA İLE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR


Frozen 2'den poster ve fragman


İlk filmiyle çocuk yetişkin demeden milyonları sinema salonlarına sürükleyen Frozen’ın devam filminden poster ve fragman paylaşıldı.

0617610.jpg-r_770_1100-f_jpg-q_x-xxyxx

İlk filmde Karlar Kraliçesi’nin yönettiği krallığı sonsuza kadar kış mevsimine mahkum edişine ve iyi kalpli Anna’nın Karlar Kraliçesi’ni bulup laneti yok etmek için çıktığı macera dolu yolculuğuna ortak olmuştuk. Serinin devam filminde ise baş kahramanımız Anna ile yollarımız bir kez daha kesişiyor. 2013’te vizyona giren Frozen, yılı en yüksek gişe hasılatına sahip filmlerden biri olmanın yanı sıra dev bir sosyal medya fenomenine dönüşerek kapatmıştı.

Ayrıca Akademi Ödülleri’nde rakipleriyle yarışarak En İyi Animasyon Filmi ve En İyi Film Müziği kategorilerinde Oscar heykelciğinin sahibi olan filmin devamında yönetmen koltuğunda bir kez daha Jennifer Lee ve Chris Buck oturuyor. Allison Schroeder’ın senaryosunu yazdığı Frozen 2’nin seslendirme kadrosunda ise ilk filmde olduğu gibi Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff, Sterling K. Brown ve Evan Rachel Wood yer alıyor.

21 Kasım’da vizyona girmesi beklenen filmden paylaşılan fragman hemen aşağıda.