GREMLINS ANİMASYON OLARAK GELİYOR

GREMLINS ANİMASYON OLARAK GELİYOR


Ailemizin canavarı geri dönüyor


Warner Bros. bünyesindeki WarnerMedia’nın bu yılın sonunda açacağı yeni dijital platform, televizyon dünyasının kült yapımlarından Gremlins’i animasyon formatında televizyona uyarlamaya hazırlanıyor.

indir (1)

Televizyon dünyasında kıran kırana devam eden Streaming yarışına bir yerinden dahil olmak isteyen WarnerMedia, başlangıç projesini bulmuş gibi gözüküyor. Warner Bros. ve HBO gibi dev kuruluşları bünyesinde barındıran WarnerMedia, bu yıl sonunda açacağı streaming servisi için hazırladığı ilk orijinal yapım, Variety’nin haberine göre başında Steven Spielberg’ün kurucusu olduğu Amblin Television tarafından hazırlanacak animasyon Gremlins dizisi.

Joe Dante imzalı 1984 yapımı korku/komedi filmi Gremlins, babası tarafından kendisine hediye edilen Gizmo isimli bir Gremlin’in etrafa saçtığı dehşetle başa çıkmaya çalışan küçük bir çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Gayet tatlı ve sevimli gözükmesine rağmen gece beslenmeye kalktıklarında ya da suyla temas ettiklerinde vahşi birer katile dönüşen Gremlinler, ilk filmin yakaladığı başarıdan sonra 1990 yılında bir devam filmiyle tekrar beyaz perdeye gelmişti. Yıllar sonra dizi olarak geri dönecek sevimli ve korkunç canavarlar, bu iki filmin sonrasında yaşanan olayları anlatmak yerine. bizleri hikayenin öncesine götürerek Mr. Wing’in, gençlik yıllarında Gizmo ile yaşadıklarını anlatacak.

Gotham ve Once Upon A Time’ın senaristi Tze Chun’un, senaryosunu yazıp yapımcılığını üstleneceği yapım için gözüken en erken tarih 2020.